Over MIDES

Ons ingenieursbureau, actief in projectsourcing, werd in 1995 boven de doopvont gehouden in Roeselare en heeft ondertussen diverse kantoren in België en Nederland.

MIDES staat voor Multi Industrial Design & Engineering Services.
Een naam die de lading perfect dekt.

Zo zijn we actief van ontwerp tot projectmanagement in alle diverse sectoren en voeren onze M'GINEERS de projecten hoofdzakelijk ter plaatse uit bij onze klanten die we liever business partners noemen.

Met meer dan 200 projectingenieurs voeren we technische projecten uit voor bedrijven die zelf niet over de nodige resources beschikken.
Ze hebben een achtergrond in uiteenlopende sectoren en specialisaties, zodat we onze klanten steeds het juiste profiel kunnen aanbieden.

Onze ambitie?
Dé referentie zijn in het leveren van technische kennis en capaciteit op maat van uw project

Expertise op maat

Welk project u ook in de pijplijn heeft, ingenieursbureau MIDES biedt het passende technische profiel. 

Wij hebben intussen een jarenlange ervaring opgebouwd in CAD engineering, project support & management alsook 3D scanning & plant layout, de 3 pijlers van ons ingenieursbureau.

In elk van deze 3 domeinen zijn gespecialiseerde ingenieurs actief. Het zijn stuk voor stuk highly skilled engineers die ervaring opbouwden in projectsourcing bij verschillende bedrijven. Op continue basis worden onze M'GINEERS opgeleid zodat ze up-to-date blijven van de nieuwe technologische evoluties.
Zo werken we continu aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

De juiste ingenieur voor uw project?

Bij MIDES vindt u de ingenieur die perfect past bij uw opdracht én uw bedrijf. Bent u op zoek naar de perfecte match? 

Laat het ons weten