M'GINEERS

Mindblowing skills, daar draait het om bij MIDES.

Daarom noemen we onze projectingenieurs ook wel M’GINEERS.

M’GINEERS focussen zich bij elk project op de verbeterpunten.
Wat kan beter, sneller en efficiënter?

Naast de uitvoering van de opdracht gaan we steeds we de uitdaging aan om die meerwaarde te bieden. 

 

 

"We jump into every new project"

 

Een M’GINEER kiest bewust voor projectmatig werk en houdt ervan zijn kennis en kunde als vakspecialist in te zetten bij verschillende bedrijven en in verschillende sectoren.
Hier wordt de rugzak van ervaring op allerlei manieren gevuld. En natuurlijk leert een M'GINEER continu bij door verschillende opleidingen te volgen.
Toekomstige M’GINEERS kiezen voor MIDES omdat wij garanderen dat ze een uitdagend en interessant parcours als projectingenieur tegemoet gaat.

 

M'GINEERS aan het woord:

"Wie van uitdaging en diversiteit houdt is bij MIDES aan het juiste adres. Je blijft zaken bijleren en nieuwe aspecten van je job ontdekken. Ik kan zeggen dat na 5 jaar bij MIDES gewerkt te hebben, ik toch wel een aanzienlijk deel van het industrieel landschap van Vlaanderen heb mogen ontdekken en ik hoop nog meer te mogen ontdekken. Ik heb voor MIDES gekozen en blijf voor MIDES kiezen omdat ik kan blijven leren en groeien, op de eerste plaats als mens en uiteraard ook op professioneel vlak. Bovendien heb ik een familie gevonden die mij met open armen heeft ontvangen." - Indrit

"Als je graag in de project wereld stapt, niet bang bent voor een uitdaging, steeds bereid om bij te leren, … Dan kan je waarschijnlijk terecht bij veel firma’s. Ben je daarnaast ook nog op zoek naar een bedrijf waar je kan “thuis” komen, dan moet je bij MIDES zijn. Hier worden werknemers niet als een nummer maar als een persoon gezien en behandeld. Er is steeds iemand bereikbaar in geval van een probleem of een vraag. Wanneer ik met vrienden praat over onze diverse jobs, begrijpen zij niet hoe MIDES het klaarspeelt om zo uit te blinken als werkgever en dit op alle vlakken. De persoonlijke touch die zij met elke werknemer onderhouden is ongezien in het bedrijfsleven. " - Stijn

Sluit je aan bij ons team van M’GINEERS

Ben je een ambitieuze projectingenieur en hou je van een uitdagende en afwisselende werkomgeving? Sluit je dan aan bij ons team van M’GINEERS! Neem een kijkje bij onze jobs of neem contact op met MIDES.

Bekijk onze vacatures

De juiste ingenieur voor uw project?

Bij MIDES vindt u de ingenieur die perfect past bij uw opdracht én uw bedrijf. Bent u op zoek naar de perfecte match? 

Laat het ons weten